Στην έκθεση του Ντιτρόιτ,η Subaru είχε εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με το πρωτότυπο Legacy. Πάνω σε αυτό, πιστεύαμε ότι βασίζονταν η νέα γενιά του ιαπωνικού μοντέλου, ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα μας «προσγείωσαν απότομα»!


Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής όπως διέρρευσε στο διαδίκτυο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο παραγωγής δεν έχει πραγματικά καμία σχέση με το πρωτότυπο, ακολουθώντας και πάλι συντηρητικό προφίλ. Παρότι το εμπρός τμήμα είναι πιο μυώδες και δυναμικό, όλα τα υπόλοιπα μέρη θαρρείς και ακολουθούν τη φιλοσοφία του απερχόμενου. Οι γραμμές του είναι λιτές και δεν θυμίζουν σε τίποτα τετράθυρο coupe, όπως θεωρούσαμε όλοι.


Και αυτό το πρωτότυπο. Πραγματικά καμία σχέση!

Στο εσωτερικό, έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά και η εικόνα είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με το προηγούμενο Legacy. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής και τα όργανα είναι καινούργια, με τις διακοσμήσεις ξύλου να δίνουν ένα τόνο πολυτέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ποιοτικό το εσωτερικό, με σπορ τιμόνι και καντράν

Οι χώροι παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με την Subaru να κάνει λόγο για ένα μεσαίο sport sedan αυτοκίνητο, με καλύτερη οδική συμπεριφορά και αναβαθμισμένη ποιότητα. Όσο για τους κινητήρες, λογικά θα δούμε ένα δίλιτρο turbo με 250 ίππους και ένα τετρακύλινδρο 2.5 λίτρων.


Η ευρυχωρία και η λειτουργικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της καμπίνας

Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, αναμένεται να γίνει στην έκθεση του Σικάγο, στα τέλη του μήνα,  με το λανσάρισμά του να υπολογίζεται στις αρχές του 2015.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης