Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Focus

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, 13:09
Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Focus

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσημη πρεμιέρα της νέας γενιάς του δημοφιλούς μικρομεσαίου hatchback της Ford, με τους μηχανικούς της εταιρείας να συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης.

Κατά τη διάρκεια των test, διέρρευσαν ορισμένες εικόνες από την καμπίνα του καινούργιου Focus. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η σχεδίαση της κονσόλας είναι όμοια με αυτή του μικρότερου Fiesta. Φέρουν την ίδια οθόνη αφής στην κονσόλα και πίνακα οργάνων, με τους αεραγωγούς αντιθέτως, να έχουν διαφορετικό σχήμα.

Οι επιφάνειες καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά,  προσδίδοντας premium χαρακτήρα στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το σαλόνι είναι πιο ευρύχωρο και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έχει αυξηθεί.

Όσον αφορά στους κινητήρες, η γκάμα θα αποτελείται από μία σειρά αποδοτικών συνόλων Ecoboost και Ecoblue. Το παγκόσμιο ντεμπούτο του Ford Focus έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο και όχι για την επερχόμενη έκθεση της Γενεύης, όπως περιμέναμε, με την εμπορική πορεία να ξεκινά το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, 13:09