Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς supermini της κορεατικής φίρμας φαίνεται πως είναι έτοιμη να παρουσιαστεί. Οι μηχανικοί της εταιρείας συνεχίζουν το πρόγραμμα εξέλιξης του αυτοκινήτου, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες δοκιμές των πρωτότυπων οχημάτων τόσο στον δημόσιο δρόμο όσο και στην πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολυαναμενόμενο i20 N εθεάθη δίχως ίχνος καμουφλάζ κατά τη διάρκεια των τεστ. Το μοντέλο που εντοπίστηκε δεν έφερε κάποιο εντυπωσιακό bodykit, ωστόσο, οι ζάντες, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, το χαμηλωμένο αμάξωμα και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το hot supermini.

Η «καυτή» έκδοση του επιτυχημένου εμπορικά μικρού της Hyundai τοποθετείται απέναντι από τα VW Polo GTI, Ford Fiesta ST και Renault Clio RS.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να λανσαριστεί στα τέλη του 2019, έχοντας κάτω από το καπό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μία αναβαθμισμένη εκδοχή του 1.6 Turbo κινητήρα απόδοσης άνω των 200 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, την ανάπτυξη του οχήματος έχει αναλάβει το τμήμα Ν της Hyundai, το ίδιο που δημιούργησε τα εξαιρετικά i30 N και i30 N Fastback.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης