Του Λουκά Παπαλάμπρου

Τολμηρό, μοντέρνο, προηγμένο τεχνολογικά και συναρπαστικό. Με αυτές τις λέξεις η Opel προαναγγέλλει τη νέα γενιά του Astra, το καλύτερο μικρομεσαίο hatchback στην ιστορία της μάρκας. Στο νέο Astra έχουν αλλάξει τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου, ανακοινώνοντας πως η παγκόσμια πρεμιέρα θα ακολουθήσει σύντομα. Το καινούριο Astra ακολουθεί τη νέα, καθαρή και ισχυρή σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας.

Το κυρίαρχο εξωτερικό σχεδιαστικό στοιχείο είναι μία εξέλιξη του Opel Vizor που είδαμε για πρώτη φορά στο Mokka.

Η Opel έχει, ίσως, τους καλύτερους προβολείς LED στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάσκα εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα, ενσωματώνοντας αρμονικά τεχνολογίες, όπως οι πολύ λεπτοί προβολείς IntelliLux LED, που για μία ακόμα φορά θα φέρουν προηγμένες καινοτομίες στην κατηγορία των compact μοντέλων. Στο πίσω τμήμα, το όνομα του νέου Astra τοποθετείται στο κέντρο της απέριττης επιφάνειας της πίσω πόρτας.

 

Εντυπωσιακές οθόνες

Κάτω από τις οθόνες υπάρχουν κάποια φυσικά κουμπιά για τον έλεγχο των βασικών λειτουργιών.

Στην καμπίνα ξεχωρίζει το Pure Panel με τις ενιαίες κρυστάλλινες επιφάνειες. Αποτελείται από δύο ευρείες ψηφιακές οθόνες, όπου προβάλλονται οι σημαντικότερες πληροφορίες σε οριζόντια διάταξη και με προσανατολισμό προς τον οδηγό.

Κάποια από τα συστήματα υποβόηθησης ρυθμίζονται από το τιμόνι.

Τα φυσικά χειριστήρια έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, έχοντας τη μορφή περίτεχνα κατασκευασμένων μπουτόν. Η υψηλή ποιότητα εσωτερικού που απολαμβάνει ο πελάτης ενισχύεται περαιτέρω από το σχήμα, την υφή και τα Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί επίσημα.υλικά που χρησιμοποιούνται στο προηγμένο τιμόνι και τα εργονομικά εμπρός καθίσματα – ισχυρά διαπιστευτήρια των μοντέλων Opel.

Η επόμενη γενιά Astra που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στο Rüsselsheim θα προσφέρεται τόσο σε πεντάθυρο hatchback αμάξωμα όσο και σε Sports Tourer. Για την κίνηση λογικά θα φροντίζουν τα γνωστά σύνολα 1.2 λίτρου βενζίνης και 1.5 diesel του ομίλου PSA, καθώς και μια ηλεκτρική έκδοση. Επίσης δεν αποκλείεται να δούμε και plug-in hybrid εκδοχή.

Το όνομα του μοντέλου καλύπτει όλη την πίσω πόρτα.

Όσο για την παραγωγή του, θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά. Αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενθουσιάζει το νέο sportcar της Opel

Η τιμή του ηλεκτρικού Opel Mokka στην Ελλάδα

Μέχρι το 2024 όλα τα Opel θα έχουν εξηλεκτριστεί

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης