Το καινούργιο hot hatch των Γερμανών, η κορυφαία Α-Class όλων των εποχών, εθεάθη στον δημόσιο δρόμο με ελάχιστο καμουφλάζ, στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της AMG ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και επιδόσεων. Όπως είχε αναφέρει πριν λίγους μήνες ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, πρόκειται για ένα προσιτό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που προσφέρει «εκρήξεις» αδρεναλίνης και χρόνους ισάξιους των μεγαλύτερων και ακριβότερων μοντέλων.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, κάτω από το καπό, πιθανότατα, βρίσκεται ένας δίλιτρος κινητήρα βενζίνης που κάνει χρήση δύο ηλεκτρικών υπερσυμπιεστών, αποδίδοντας περισσότερους από 400 ίππους.  Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 3,9 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, η Mercedes, εκτός από την A45 AMG ετοιμάζει μία ακόμη έκδοση με την κωδική ονομασία A35 AMG. Ο χρόνος άφιξης της μικρότερης AMG υπολογίζεται στα τέλη του 2018, με την ισχυρότερη να έρχεται το 2019.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης