Μία από τις 500 μονάδες της εκπληκτικής Senna, του hypercar που εντυπωσίασε τους πάντες με την ακραία αεροδυναμική, τις προηγμένες τεχνολογίες, τη δύναμη και τις επιδόσεις, παρέλαβε ένας αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Michael Fux, είναι ο πρώτος πελάτης της McLaren στις ΗΠΑ που πήρε στα χέρια του το κλειδί της Senna. Το αυτοκίνητο έχει εξατομικευτεί από το τμήμα MSO της βρετανικής φίρμας, με την τιμή του να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το αμάξωμα είναι από carbon σε πράσινη απόχρωση «Fux Green» και φέρει χρωμιωμενες ζάντες. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί μπάκετ καθίσματα από ανθρακονήματα, επενδυμένα με λευκό δέρμα και το λογότυπο MSO στα προσκέφαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σε σχέση με τις Senna ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αυτή διαθέτει εξάτμιση χωρίς βαλβίδα για εντονότερο ήχο. Για την κίνηση, φροντίζει ο V8 4.0 twin-turbo κινητήρας απόδοσης 800 ίππων και 800 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 6,8΄΄ και τα 0-300 στον απίστευτο χρόνο των 9,9 δευτερολέπτων.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Michael Fux είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες αυτοκινήτων, έχοντας στην κατοχή του δεκάδες supercar

Διαβάστε επίσης: Απογειώνει τις αισθήσεις η υπερηχητική McLaren Senna

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης