Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

H Radical παρουσίασε το νέο πακέτο αναβάθμισης XXR για το SR10 και διαθέτει πολλές αναβαθμίσεις.Συγκεκριμένα το νέο πακέτο αναβάθμισης διαθέτει νέες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις εμπνευσμένες από αγωνιστικά που τρέχουν στους αγώνες Le mans όπως και αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το κεντρικό πτερύγιο προδιαγραφών LMP, που πρωτοεμφανίστηκε στο SR3 XXR, βελτιώνει τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, ενώ τα μπροστινά πτερύγια μειώνουν την υποστροφή και αυξάνουν τη ροή αέρα στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,3 λίτρων. 

Οι νέες ελαφριές ζάντες αλουμινίου και τα νέα μπροστινά φώτα DRL ολοκληρώνουν τις βελτιώσεις που έρχονται ως βασικός εξοπλισμός για αυτήν τη βελτιστοποιημένη έκδοση του SR10.

Ταυτόχρονα για αυτούς που έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα SR10, η Radical θα προσφέρει επίσης μια αναβάθμιση «XXR Evolution Pack», ώστε να μπορούν να το αναβαθμίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SR10 XXR είναι εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρας 2,3 λίτρων με μέγιστη ισχύ 425 ίππων. Για το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο, η Radical υπόσχεται χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης