Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των premium αυτοκινητοβιομηχανιών, ωστόσο, η γαλλική εταιρεία παραμένει μία από τις ισχυρότερες στον χώρο των τεσσάρων τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι, οι διοργανωτές του διάσημου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών επιλέγουν από το 1983 τα αυτοκίνητα της Renault για τη μεταφορά των προσκεκλημένων.

Το 2018 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τη Renault. Φέτος, συμπληρώνονται 120 χρόνια ζωής της μάρκας, αλλά και 35 χρόνια αδιάλειπτης υποστήριξης της στο Φεστιβάλ των Καννών. Πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση στο χώρο του κινηματογράφου, με τον Χρυσό Φοίνικα να συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα βραβεία παγκοσμίως.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1983, η φίρμα επιλέχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του φεστιβάλ, δημιουργώντας μια σχέση που διατηρείται μέχρι και σήμερα. Τη θέση των R25 έχουν πάρει μοντέλα όπως τα Espace, Talisman και Trafic, καθώς και τα ηλεκτροκίνητα Zoe και Twizy.

Συνολικά για τις ανάγκες του 71ου Φεστιβάλ των Καννών (8-19 Μαΐου) θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα από 300 οχήματα της Renault τα οποία θα μεταφέρουν εκτός των άλλων, αστέρες όπως ο Jean-Luc Godard, o Spike Lee, η Penelope Cruz και ο Javier Bardem.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης