Η Rock πλευρά του Hyundai Santa Fe

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, 12:32
Η Rock πλευρά του Hyundai Santa Fe

Την πιο σπέσιαλ και ιδιαίτερη έκδοση του SUV μοντέλου με μοναδικά off-road χαρίσματα, θα παρουσιάσει στην ετήσια έκθεση SEMA του Λος Άντζελες, η κορεατική φίρμα.

Το πρωτότυπο όχημα ονομάζεται Rockstar Energy Moab Extreme Santa Fe Sport Concept και έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις πιο ακραίες συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούν στην έρημο της δυτικής Γιούτα, στις ΗΠΑ.

Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την ομάδα Rockstar Performance Garage της Rockstar Energy, έχοντας τροποποιηθεί πλήρως σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής. Η αισθητική του εξωτερικού αμαξώματος παραπέμπει σε στρατιωτικό καμουφλάζ, τα ελαστικά Baja MTZ με τις ζάντες της KMC απευθύνονται αποκλειστικά σε καθαρόαιμα 4Χ4, όπως και η ανάρτηση coilover της KING.

Οι επιπλέον προβολείς, οι προστατευτικές ποδιές, ο εργάτης, η εισαγωγή, οι ράγες οροφής και φυσικά το υπερυψωμένο αμάξωμα, ολοκληρώνουν την εικόνα του τετρακίνητου «θηρίου» της Hyundai.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και επιπλέον εικόνες από το πρωτότυπο όχημα, θα δοθούν στο πλαίσιο του SEMA Show 2017 (31 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, 12:32