Μια σειρά εκπληκτικών χρωμάτων που έχουν εμπνευστεί από τη φύση και λάμπουν, κυρίως τη νύχτα κάτω από το φως των προβολέων, δημιούργησε η διάσημη βρετανική φίρμα κατασκευής πολυτελών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρωτοποριακά χρώματα με την ονομασία «Neon Nights» απευθύνονται στη σειρά Black Badge των μοντέλων Dawn, Wraith, και Cullinan. Είναι εμπνευσμένα από εξωτικά φυτά και ζώα και φέρουν ένα καινοτόμο φινίρισμα που εφαρμόζεται στην τεχνική Fibre fascia.

Πιο συγκεκριμένα, το «Lime Rock Green» της Wraith συναντάται σε ένα είδος ενδημικού βατράχου στην Αυστραλία. Το «Eagle Rock Red» της Dawn μιμείται τον ανθό ενός δέντρου που ευδοκιμεί στη Χαβάη και το «Mirabeau Blue» της Cullinan αντιστοιχεί σε μια πεταλούδα της κεντρικής και νότιας Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρως εξατομικευμένα είναι και τα εσωτερικά των premium αυτοκινήτων της Rolls-Royce, με τους σχεδιαστές να τοποθετούν δερμάτινες επενδύσεις, διακοσμητικά και ένθετα που συνδυάζονται αρμονικά με κάθε απόχρωση του εξωτερικού αμαξώματος.

Οι ειδικές εκδόσεις των Dawn, Wraith, και Cullinan θα παραχθούν σε περιορισμένες μονάδες και θα διατεθούν σε επιλεγμένες αγορές του κόσμου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης