Η ανοικτή έκδοση του ιταλικού sportcar με την αφαιρούμενη υφασμάτινη οροφή, αποκαλύφθηκε επίσημα από την Alfa Romeo, λίγo πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα, στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 4C Spider εντυπωσιάζει με τις καμπύλες γραμμές του αμαξώματος, τα νέα φωτιστικά σώματα, τις εισαγωγές αέρα στο πλάι, τα καινούργια χρώματα και τις ζάντες από 17 έως 19 ίντσες, που συνδυάζονται με δαγκάνες φρένων, σε μαύρο, ασημί, κόκκινο και κίτρινο χρώμα.

Εξοπλίζεται με υφασμάτινη οροφή και προαιρετικά με carbon σκληρή, στο εσωτερικό υπάρχουν πλέον έξι συνδυασμοί χρωμάτων και επενδύσεων και ένα νέο ηχοσύστημα της Alpine που υποστηρίζει HD Radio, SiriusXM και συνδεσιμότητα με USB και iPod.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα, οι διαφορές σε σχέση με την 4C Coupe είναι ελάχιστες, με τα δερμάτινα καθίσματα, το κοφτό τιμόνι, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, τα αλουμινένια πεντάλ και τους ανθρακονημάτινους αεραγωγούς, να αναδεικνύουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Εκτός από την carbon οροφή, προαιρετικά προσφέρεται και η κεντρική διπλή εξάτμιση της Akrapovic. Ακριβώς πίσω από τους επιβάτες, βρίσκεται ο τετρακύλινδρος 1.75 turbo κινητήρας, απόδοσης 240 ίππων και 350 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4,1 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 260 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης