Διάσημη για τα πολυτελή και πανάκριβα οχήματά της, η βρετανική φίρμα παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο αξεσουάρ, το οποίο θα λατρέψουν οι εκλεκτοί και προφανώς πάμπλουτοι πελάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rolls-Royce το χαρακτηρίζει ως «έργο τέχνης», κατασκευασμένο σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες. Η σαμπανιέρα της RR είναι πραγματικά υπέροχη. Ο σκελετός της είναι από αλουμινίο και carbon. Οι επενδύσεις από δέρμα ειδικά επεξεργασμένο στο χέρι, ενώ το θρυλικό σήμα «Spirit of Ecstasy», πλαισιώνεται από ξύλο Tudor Oak.

Το εσωτερικό της σαμπανιέρας θυμίζει τη διάταξη ενός V12 κινητήρα, περιλαμβάνοντας θήκες για τέσσερα κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας, συνοδευτικά σκεύη για χαβιάρι και άλλα εδέσματα, χώρο ψύξης με επένδυση από ανθρακονήματα για τη φιάλη, τραπεζάκι επίσης από ξύλο Tudor Oak και δύο υποδοχές σερβιρίσματος της σαμπάνιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απαράμιλλης κομψότητας και ανώτερης ποιότητας αξεσουάρ αποτελεί δημιουργία του τμήματος Rolls-Royce Bespoke Design και προσφέρεται μέσω των επίσημων αντιπροσώπων στην τιμή των 37.000 λιρών, χωρίς τους φόρους.

Τοποθετείται σε συγκεκριμένο σημείο στο πίσω τμήμα της καμπίνας της limo του ιδιοκτήτη, αλλά μπορεί να μεταφερθεί τόσο στο σκάφος του, όσο και στο ιδιωτικό του αεροσκάφος ή στην οικία του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης