Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Να μια καλή ευκαιρία να δείτε από κοντά αλλά και να οδηγήσετε την νέα επιβλητική Ford Mustang Mach-E. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του αλλά και την αυτονομία του αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Ford στη νέα, ηλεκτρική εποχή .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mustang Mach-E είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς εξελικτικής διαδικασίας που είναι επικεντρωμένη στην παροχή προηγμένων τεχνολογιών και μιας ασύγκριτης εμπειρίας πελάτη. Είναι ένα προηγμένο σε κάθε του πτυχή SUV μηδενικών εκπομπών με ηλεκτρική καρδιά, που συγχρόνως είναι σε θέση να προσφέρει πρωτόγνωρες ανέσεις, εμπνευσμένη οδική συμπεριφορά και κορυφαίες επιδόσεις διασύνδεσης – που την καθιστούν ακόμα καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Το αυτοκίνητο αυτό μπορείτε να το δείτε από κοντά στο stage της Ford στο «Golden Hall». Είναι η Mustang Mach-E AWD 75kWh 269 PS σε μεταλλικό χρώμα Rapid Red. Οι ώρες που μπορείτε να το επισκεφθείτε καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή είναι από τις 17:00 – 21:00 και το Σάββατο από τις  11:00 – 19:00.

Θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τη νέα, ηλεκτρική εποχή της εταιρείας από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford ενώ έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε ακόμη και ένα test Drive με τη νέα Mustang Mach-E. Έτσι θα ανακαλύψετε από πρώτο χέρι τις εκρηκτικές επιδόσεις του κορυφαίου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Εκεί θα μάθετε για όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά της νέας Mustang Mach-E καθώς επίσης και για τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης