Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα έκδοση Sport του Kia Picanto 1.2, η οποία διακρίνεται για τα σπορτίφ αισθητικά στοιχεία και τον πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Picanto 1.2 Sport 5d θα κυκλοφορήσει σε 25 μόλις μονάδες, κοστίζει 11.170 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης και προσφέρεται με 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της Kia. Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, φέρει κόκκινο περίγραμμα στη μάσκα, sport προφυλακτήρα εμπρός με προβολείς ομίχλης, φώτα ημέρας LED, διπλή απόληξη εξάτμισης, ζάντες 14 ιντσών, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένες χειρολαβές, εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και σπορ πλευρικά μαρσπιέ. 

Επιπλέον, διαθέτει μαύρο σπορ εσωτερικό, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων, Bluetooth με δυνατότητα streaming, ράδιο-cd με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB & AUX. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, ESP με VDC και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας 1.2 λίτρου αποδίδει 85 ίππους, συνδυάζεται με σύστημα ISG (Start&Stop), με τις εκπομπές ρύπων να είναι κάτω από 100 γρ./χλμ., απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από τα τέλη κυκλοφορίας.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης