Οι σπουδαστές της Skoda έφτιαξαν το Karoq cabrio

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, 17:10
Οι σπουδαστές της Skoda έφτιαξαν το Karoq cabrio

Για μία ακόμη φορά οι εκκολαπτόμενοι σχεδιαστές της ακαδημίας της τσεχικής μάρκας εντυπωσίασαν τους εκπαιδευτές και τα στελέχη της Skoda, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό cabrio SUV.

Το concept βασίζεται στο γνωστό Karoq και ονομάζεται Sunroq. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ανοικτό SUV, το οποίο, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να περάσει στην παραγωγή. Η ιδέα και η κατασκευή του οχήματος ανήκει αποκλειστικά στους σπουδαστές της εταιρείας.

Οι 23 νεαροί πήραν το αμάξωμα, του έκοψαν την οροφή, το συναρμολόγησαν, το έβαψαν και πρόσθεσαν τα πάντα μόνοι τους, από τις ζάντες έως τα καθίσματα και τις επενδύσεις στο σαλόνι. Μάλιστα, οι λευκές επενδύσεις προτιμήθηκαν από τις παραδοσιακές σκούρες, διότι, όπως ανέφεραν οι σπουδαστές μειώνουν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Επίσης, πρόσθεσαν φώτα LED στην καμπίνα αλλά και κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα, ώστε να τονίζεται το όνομα Sunroq στον δρόμο. Μηχανικά δεν έκαναν καμία αλλαγή, με τον 1.5 TSI κινητήρα να φροντίζει για την κίνηση του cabrio SUV.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, 17:19