Μια νέα έκδοση με ιδιαίτερα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού και σε ελκυστική τιμή, προστέθηκε στη γκάμα των V40 και V40 Cross Country.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση ονομάζεται Livstyl –από τη λέξη lifestyle στα σουηδικά – και αφορά αποκλειστικά τα δύο δημοφιλή μοντέλα, με τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.6 λίτρου. Εξοπλιστικά ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό, καθώς περιλαμβάνει, οθόνη TFT 8 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, ηχοσύστημα High Performance με CD player σε συνδυασμό με χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth, ενεργούς προβολείς Xenon, σύστημα πλυσίματος προβολέων υψηλής πίεσης και αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης.

Επίσης, εσωτερικό φωτισμό LED με δυνατότητα ρύθμισης για ανάγνωση στα πίσω καθίσματα, φωτιστικά σημεία στο χώρο αποσκευών δεξιά, στις θήκες, στη βάση των εμπρός θυρών και στη θύρα του πορτμπαγκάζ. Τέλος, φωτιζόμενο επιλογέα ταχυτήτων,  διακοσμητικά αλουμινίου στην κεντρική κονσόλα και μεταλλικές λεπτομέρειες Silk Metal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνολική αξία του πακέτου ξεπερνά τα 3.000 ευρώ, αλλά διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Έτσι, οι τιμές των αντίστοιχων εκδόσεων των V40 και V40 Cross Country διαμορφώνονται σε 22.570 και 24.270 ευρώ αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης και της εμπορικής ενέργειας της Volvo που θα ισχύσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης