Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Καθώς η Tesla έχει εκατομμύρια πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, μπορεί να λανσάρει σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν και να γνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το εν λόγω προϊόν να εξαντληθεί. Έτσι και σήμερα είμαστε εδώ να δούμε ένα νέο δημιούργημα της Tesla το οποίο δεν έχει καμία σχέση με επιταχύνσεις, αυτοκίνητα και αυτόνομη οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από δύο χρόνια, η Tesla κυκλοφόρησε τη δική της τεκίλα, που εύστοχα ονομάζεται Tesla Tequila και κοστίζει 250 δολάρια. Το συγκεκριμένο ποτό αποδείχθηκε δημοφιλές και η εταιρεία αποφάσισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πουλήσει ένα σετ ποτηριών. Κατά τον τυπικό τρόπο της Tesla, δεν είναι φθηνά, καθώς ένα σετ των δύο κοστίζει 75 $.

Το τριγωνικό σχήμα των ποτηριών είναι εμπνευσμένο από το σχήμα κεραυνού της Tesla Tequila και τα δύο κάθονται δίπλα-δίπλα σε μια μικρή μεταλλική βάση που μοιάζει λίγο με ένα ανάποδο T. Το περίεργο σχήμα των ποτηριών σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να είναι πάντα πάνω στην βάση τους.

«Γευθείτε το αγαπημένο σας ποτό με ένα σετ περιορισμένης έκδοσης ποτηριών Tesla Sipping Glasses», λέει η περιγραφή των ποτηριών Tesla. «Εμπνευσμένο από τη μοναδική σιλουέτα της Tesla Tequila, κάθε ποτήρι έχει σχεδιαστεί με γωνιακά περιγράμματα και ένα χαραγμένο λογότυπο Tesla. Απολαύστε τα μοναδικά αυτά ποτήρια σε μια ασορτί μεταλλική βάση».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης