Η κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς του πεντάθυρου hatchback της γαλλικής φίρμας, έχει εξελιχθεί από το τμήμα Renault Sport, υιοθετώντας μια σειρά από τεχνολογίες που υπόσχονται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Όπως αναφέρει η Renault, πρόκειται για ένα πολυτάλαντο αυτοκίνητο που θα ενθουσιάσει τον οδηγό, με τον 1.6 Turbo κινητήρα των 205 ίππων και 280 Nm ροπής να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις. Σε σχέση με το απλό Megane, εξοπλίζεται με ζάντες 18 ιντσών, σπορ ανάρτηση, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός και μάσκα, μεταλλικά διακοσμητικά, χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και διαχύτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC7 με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας και λειτουργία Multi Change Down για ταχύτατα κατεβάσματα. Επίσης, φέρει τετραδιεύθυνση 4Control και το σύστημα Launch Control. Οι μηχανικοί και επαγγελματίες οδηγοί της Renault Sport εργάστηκαν ατελείωτες ώρες για την εξέλιξη του Megane GT, δίνοντας βάση στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα το οδηγήσουμε στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης στους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης