Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ανανεωμένη εκδοχή του γαλλικού best seller βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της Citroen, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το C3 έχει ακόμα πιο δυναμικό στυλ και κομψή εμφάνιση, προσφέρεται σε 97 χρωματικούς συνδυασμούς και με πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης. Εξοπλίζεται με LED φώτα, πλαϊνά Airbump και μεγαλύτερους τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, με τους ανθρώπους της Citroen να τοποθετούν νέα υφάσματα, χρώματα και υλικά. Βελτιώσεις έχουν γίνει στην ηχομόνωση, τα καθίσματα είναι τεχνολογίας «Advanced Comfort», οι αποθηκευτικοί χώροι από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας και η πρακτικότητα στα καλύτερά της.

Η οθόνη αφής υποστηρίζει τεχνολογία Mirror Screen (Apple CarPlay και Android Auto), ενώ πίσω από τον καθρέπτη υπάρχει η κάμερα «ConnectedCAM Citroën», δίνοντας τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο από την καμπίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όσον αφορά στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, οι Γάλλοι πρόσθεσαν 12 κορυφαίες τεχνολογίες, όπως: «keyless entry», «start and Hill-start assist», «active safety brake»,» road sign recognition», «κάμερα οπισθοπορείας», «blind spot monitoring», «lane departure warning» και «cruise control».

Όλοι οι κινητήρες καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro6, συνδυάζοντας την απόδοση με την οικονομία. Στη βάση της γκάμας συναντάμε τον τρικύλινδρο PureTech83 με πεντάρι κιβώτιο, ακολουθεί ο εξαιρετικός 1.2 PureTech110  με τους 110 ίππους και το μηχανικό ή αυτόματο εξάρι κιβώτιο, ενώ στους diesel υπάρχει ο 1.5 BlueHdi100.

Οι τιμές του ανανεωμένου C3 ξεκινούν από 13.500 ευρώ, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας κυμαίνονται από 87 έως 105 ευρώ γα τις βενζινοκίνητες εκδόσεις. Η πετρελαιοκίνητη απαλλάσσεται λόγω των χαμηλών εκπομπών CO2.

 

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του C3

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης