Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στυλ, απόδοση, ξεχωριστός χαρακτήρας και πάθος. Η Abarth διατηρεί αναλλοίωτο το DNA που της ενέπνευσε ο ιδρυτής της, Carlo Abarth, προσφέροντας στους οδηγούς ορισμένα από τα πιο απολαυστικά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανανεωμένο, με καλύτερα υλικά και πλουσιότερο εξοπλισμό το ιταλικό "πυραυλάκι".

Η νέα σειρά 595, η οποία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, βασίζεται σε αυτά τα διαχρονικά χαρακτηριστικά, προβάλλοντας τον αυθεντικό χαρακτήρα Abarth. Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.4 Τ-Jet, απόδοσης από 145 έως 180 ίππους. Δίπλα στις συλλεκτικές σειρές Yamaha Monster και 70ο Anniversario, οι αναβαθμισμένες εκδόσεις Turismo και Competizione υιοθετούν στοιχεία από την πλούσια κληρονομιά της μάρκας.4 χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια.

Το 595 Turismo (165hp) φέρει επένδυση alcantara στο ταμπλό και νέα δερμάτινα μπάκετ καθίσματα με έμπνευση από τα αγωνιστικά των δεκαετιών του 1950 και του 1960. Αντίστοιχα η έκδοση Competizione (180hp) είναι διαθέσιμη στο χρώμα «Blue Rally» που διέθετε και το θρυλικό Fiat Abarth 131 Rally stradale της δεκαετίας του 1970. Το σύνολο ολοκληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου «Montecarlo» 17 ιντσών, εμπνευσμένες από τη Lancia Delta HF Integrale.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συμπληρώνουν επιλογές από κορυφαίους προμηθευτές, όπως η Sabelt (καθίσματα και ζώνες ασφαλείας), η Brembo (σύστημα πέδησης), η Koni (αμορτισέρ) και η Eibach (ελατήρια).

Στο σύνολό τους, τα Abarth 595 συνδυάζονται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με δυνατότητα σειριακής λειτουργίας, ενώ τα 595, 595 Turismo και 595 Competizione είναι διαθέσιμα και ως cabrio.

Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 19.250 ευρώ. Το μοντέλο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Πολύ όμορφο και δυναμικό το Abarth 595 σε cabrio.

Το στήσιμο του αυτοκινήτου είναι εκπληκτικό.

Υπάρχουν και carbon καθίσματα αγωνιστικού τύπου.

 

Ετοιμάσου για εικονικό test drive στο Abarth της αρεσκείας σου

Στην Ελλάδα οι νέες εκδόσεις του Fiat 500 με τιμές από 11.990€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης