Η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του best seller μοντέλου της Volvo ξεκινά την εμπορική της πορεία στη χώρα μας. Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία πραγματοποίησε στη Χαλκιδική ένα event προκειμένου οι Έλληνες δημοσιογράφοι να πάρουν μια γεύση από το νέο XC40 Recharge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο, χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 408 ίππων, προσφέρει εκπληκτικές επιταχύνσεις, ενθουσιάζοντας με τη δύναμή του. H μπαταρία χωρητικότητας 78 kWh έχει εμβέλεια πάνω από 400 χιλιόμετρα με βάση το πρότυπο WLTP και μπορεί να φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της σε σχεδόν 40 λεπτά με τη χρήση συστήματος ταχείας φόρτισης.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που λειτουργεί σε περιβάλλον Android και παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες παραμετροποίησης, βελτιωμένα επίπεδα διαισθητικής λειτουργίας, ενσωματωμένες υπηρεσίες και τεχνολογία Google, όπως το Google Assistant, το Google Maps και το Google Play Store.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το XC40 Recharge είναι άμεσα διαθέσιμο προς παραγγελία στις εξοπλιστικές εκδόσεις Standard και Upgrade. Οι τιμές με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και ασφάλιση ορίστηκαν στα 56.101 και 60.069 ευρώ αντίστοιχα.

Εντυπώσεις για την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό σύνολο, την αυτονομία και όλες τις προδιαγραφές θα δημοσιεύσουμε αύριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες στη Volvo

Το πρώτο Volvo που αναβαθμίζει μόνο του το λογισμικό

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης