Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης αυτοκίνητου, η οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, λανσάρει σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης η σουηδική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται «Volvo Valet» και σκοπός είναι να προσφέρει στους πελάτες μια ασφαλή και ανέπαφη επιλογή για τη συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου, από την άνεση του σπιτιού τους, χρησιμοποιώντας απλά το smartphone ή το tablet.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτής της υπηρεσίας ο πελάτης επικοινωνεί με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo για ραντεβού, το αυτοκίνητο παραλαμβάνεται από την τοποθεσία που επιθυμεί ο ίδιος, στην προγραμματισμένη ημέρα και ώρα, συντηρείται και επιστρέφεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Volvo Valet» περιλαμβάνει επίσης μια ειδική εφαρμογή – συμβατή με iOS και Android -που ανέπτυξαν οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας, η οποία παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να εντοπίσουν μέσω του κινητού τους τη θέση του οχήματός τους σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθούν με ειδοποιήσεις για την πρόοδο της διαδικασίας συντήρησης.

Η πρώτη αγορά στην Ευρώπη όπου λειτούργησε το «Volvo Valet» είναι η Μεγάλη Βρετανία. Σταδιακά θα είναι διαθέσιμo σε Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ελβετία.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης