Η VW ανακαλεί τα Golf, Passat, Arteon και T-Roc στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, 08:03
Η VW ανακαλεί τα Golf, Passat, Arteon και T-Roc στην Ελλάδα

Στην ανάκληση 354 μονάδων των μοντέλων Golf, Passat, Arteon και T-Roc προχωρά η εταιρεία KOSMOCAR A.E., γενικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά στα οχήματα που παρήχθησαν μεταξύ Μαΐου 2018 και Αυγούστου 2018. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται να μην έχει πραγματοποιηθεί σωστά μία συγκολλητή σύνδεση στην πλάτη του πίσω πάγκου καθισμάτων.

Ως αποτέλεσμα, σε περίπτωση ατυχήματος το προσκέφαλο στην πλάτη του πίσω καθίσματος μπορεί να μην είναι πλήρως αποτελεσματικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας Κοσμοκάρ A.E. για να γίνει έλεγχος και, αν χρειαστεί, αντικατάσταση της πλάτης του πίσω καθίσματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από τις 09.00 έως τις 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, 08:03