Η ιαπωνική εταιρεία είναι αναμφίβολα αυτή που έχει κλέψει την παράσταση τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, χάρη στην πλήρη και άκρως ενδιαφέρουσα γκάμα μοντέλων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά τα Qashqai και Juke έχουν εξελιχθεί σε ηγέτες της κατηγορίας crossover/SUV, προσφέροντας στους καταναλωτές οτιδήποτε επιθυμούν από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Εκτός από τους αποδοτικούς κινητήρες, την υψηλή ποιότητα, τα συστήματα υποστήριξης του οδηγού και την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, τα Nissan είναι και πρακτικά, κάτι που εκτιμούν οι οικογενειάρχες και οι γυναίκες.

Πριν από 20 χρόνια, η ιαπωνική φίρμα λάνσαρε ένα από τα πιο εμβληματικά gadget, το άγκιστρο στο ταμπλό. Εμφανίστηκε στο Almera τον Μάρτιο του 1996, ως ένας πρακτικός τρόπος συγκράτησης τσαντών για ψώνια, σε όρθια θέση. Η συγκεκριμένη πρακτική λύση χαρακτηρίστηκε τότε από τον ειδικό Τύπο, ως ο τέλειος τρόπος για να κρατηθούν τα τρόφιμα και τα υγρά σε σωστή θέση, προκειμένου να μην χυθούν στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, η παραλλαγή αυτή της πρακτικής λύσης αποτελεί ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και για πολλά από τα μοντέλα της εταιρείας. Επίσης, έχει ενσωματωθεί ένα έξυπνο διαχωριστικό (Flexi-Board) στον χώρο αποσκευών των Qashqai, X-Trail και Note, που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους να τον διαμορφώνουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επιλέγοντας την επιθυμητή διάταξη, τα πράγματα στον χώρο των αποσκευών στηρίζονται σωστά κατά την μεταφορά, ενώ όταν δεν  είναι απαραίτητο, το Flexi-Board αποθηκεύεται έξυπνα, καθώς εφάπτεται στο δάπεδο του χώρου των αποσκευών.

Εξίσου ευρηματικοί αποδείχθηκαν οι μηχανικοί της Nissan και στην περίπτωση του νέου pick-up NP300 NAVARA. Για παράδειγμα, το νέο μοντέλο διαθέτει μια πρίζα 12 volt στο επάνω μέρος του ταμπλό, αποτελώντας ιδανικό σημείο για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δική τους φορητή συσκευή δορυφορικής πλοήγησης, πάνω στο παρμπρίζ.

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα μοντέλα της Nissan


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης