Το εντυπωσιακό pick-up της γερμανικής εταιρείας βρίσκεται ήδη στις αντιπροσωπείες, με τις τιμές στην Ελλάδα να ξεκινούν από 35.028 ευρώ στην έκδοση X220d Pure και να φτάνουν μέχρι τα 48.009 ευρώ στην κορυφαία X250d 4matic Power.

Η X-Class συνδυάζει την κομψότητα ενός επιβατικού Mercedes με τα οff-road χαρακτηριστικά ενός ελαφρύ επαγγελματικού. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο έπειτα από παραγγελία και ως εκδρομικό van, μέσω του εξειδικευμένου κατασκευαστή Tischer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία, που ειδικεύεται στη μετατροπή pick-up σε τροχόσπιτα, δημιούργησε μια ειδική έκδοση της X-Class που θα λατρέψουν οι φίλοι των εκδρομών. Το όχημα φέρει αποσπώμενη καμπίνα που μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα.

Έχει ύψος 2 μέτρα, είναι πλήρως εξοπλισμένη, περιλαμβάνοντας μπάνιο, κουζίνα, ντουζιέρα, κρεβάτι πλάτους 1,5 μ. και τρία καθίσματα που μετατρέπονται σε δεύτερο κρεβάτι. Με έξτρα χρέωση, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να παραγγείλει σκηνή για κάμπινγκ, επιπλέον κιτ κουζίνας και πακέτο πικ νικ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδιαίτερη αυτή πρόταση της X-Class θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση εκδρομικών ειδών της Στουτγάρδης στις 13-21 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης