Μια έκθεση-αφιέρωμα στη μνήμη του Ferdinand Alexander Porsche διοργανώνει αυτές τις ημέρες στο μουσείο της η γερμανική φίρμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά προσωπικά αντικείμενα και ιδιωτικές φωτογραφίες από τη συλλογή της οικογένειας Porsche, αλλά και ορισμένα σπάνια μοντέλα.

Ο Ferdinand Alexander Porsche ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε θρυλικά αυτοκίνητα, όπως η 904 Carrera GTS και η 911, καθώς και τη σειρά αξεσουάρ «Porsche Design». Στο μουσείο, πέραν των άλλων, εκτίθενται και τα δύο προσωπικά του αυτοκίνητα, η πρώτη Porsche 904 Carrera GTS και η 911 Carrera 3.2 με το ειδικό εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική έκθεση στη μνήμη Ferdinand Alexander Porsche, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 76 ετών, θα λειτουργεί για το κοινό έως τις 29 Ιουλίου 2012. Οι επισκέπτες μπορούν να γράψουν στο βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο θα παρουσιαστεί στην οικογένεια Porsche μετά το τέλος της έκθεσης. Το μουσείο λειτουργεί από Τρίτη έως Κυριακή, από τις 09.00 έως τις 18.00.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης