Πλήρη διαφάνεια σε οποιαδήποτε συναλλαγή με το επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Opel και πλήρη ενημέρωση για το αυτοκίνητο, προσφέρει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της γερμανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, οποιοσδήποτε κάτοχος οχήματος της Opel μπορεί να εγγραφεί στην καινοτόμα και δωρεάν υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας www.myopel.gr και να επωφεληθεί των μοναδικών προνομίων. Ανεξάρτητα το μοντέλο που έχει κάποιος στην κατοχή του, μπορεί να επισκεφθεί τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία.

Για πρόσβαση στο ιστορικό θα χρειαστεί, για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας των δεδομένων, μία απλή επίσκεψη σε οποιονδήποτε συνεργάτη του Επίσημου Δικτύου Opel. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα επικοινωνεί με την εταιρεία 24ωρες το 24ωρο, έχοντας ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης και ιστορικό, ενημέρωση για εξατομικευμένους ελέγχους, ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις και προσφορές, ηλεκτρονικά αιτήματα για ραντεβού στον επισκευαστή της επιλογής του, πλήρη εικόνα του εργοστασιακού εξοπλισμού του οχήματος, υπενθυμίσεις για σέρβις και ΚΤΕΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να ανατρέχει ανά πάσα στιγμή στο ιστορικό του βιβλίου service και να το προσκομίζει σε περίπτωση μεταπώλησης, πιστοποιώντας την κατάσταση του οχήματος και τα ακριβή χιλιόμετρα. Αν πάλι, κάποιος, είναι κάτοχος μεταχειρισμένου Opel μπορεί με την έγκριση του προκατόχου, να έχει πρόσβαση στο ιστορικό του οχήματος από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης