Οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία του προτιμούν να πίνουν το τσάι τους χαζεύοντας στην τηλεόραση ή να περνούν την ώρα τους μαζί με τους συνομήλικους τους στους οίκους ευγηρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lennart Ribring όμως, δεν είναι ένας συνηθισμένος ηλικιωμένος κύριος. Ο 97χρονος Σουηδός επιζητά ακόμα την περιπέτεια, κάνει ιστιοπλοΐα και του αρέσει να οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα. Γεννημένος το 1919, όταν το Ford Model T ήταν στην παραγωγή επί 11 χρόνια, ο Lennart πήρε δίπλωμα οδήγησης μόλις έγινε 18 ετών το 1937. Τη δεκαετία του 1960 ήταν από τους πρώτους στη χώρα του που αγόρασε μια Ford Mustang.

Τώρα έκανε δώρο στον εαυτό του τη νέα Mustang GT fastback, την οποίο επιδεικνύει με περηφάνια σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηλικιακά οδηγούς Mustang σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ονομάζομαι Lennart Ribring. Είμαι 97 ετών. Ζω στη Στοκχόλμη, οδηγώ μία 5λιτρη V8 Ford Mustang fastback και είμαι πραγματικά ευτυχής», δηλώνει σε ένα βίντεο όπου αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία ο Lennart παραλαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο, πηγαίνει το γιο του Michael μία βόλτα και κάνει φιγούρα στην εγγονή του Emilia. 

«Ερωτεύθηκα τις πρώτες Mustang από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν και από τότε δεν μπορώ να σκεφθώ κανένα άλλο αυτοκίνητο. Νιώθεις σαν βασιλιάς στον δρόμο. Ίσως δεν μου μένουν ακόμα πολλά χρόνια ζωής. Γι’ αυτό θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες να οδηγώ και να βιώνω κάποιες απολαύσεις στη ζωή. Αυτό είναι η ουσία», τονίζει ο συμπαθής παππούς.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά της νέας Mustang

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης