Μια νέα έκδοση του δημοφιλούς hatchback μοντέλου, που διακρίνεται για τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και τον αποδοτικό κινητήρα, λάνσαρε στην Ελλάδα η Volvo.

Φέρει την ονομασία Business Plus και αφορά στην ανανεωμένη εκδοχή του V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto. Το κόστος αγοράς είναι στα 23.900 ευρώ και περιλαμβάνει οτιδήποτε επιζητεί ο οδηγός από ένα αυτοκίνητο. Μεταξύ αυτών είναι το City Safety για την αποφυγή συγκρούσεων (ενεργό έως τα 50 χλμ./ώρα), όλη τη σειρά αερόσακων (γονάτου και πεζού),  Start/Stop, σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις (SIPS) και προστασίας αυχένα (WHIPS), κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδιού, πολλαπλά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, αεροτομή οροφής και ζάντες αλουμινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, φέρει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 8” TFT υψηλής ανάλυσης, Cruise Control, ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με έγχρωμη οθόνη 7”, DVD player, Bluetooth και Sensus Navigation, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι και αισθητήρες παρκαρίσματος. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ πέντε νέων εξωτερικών χρωμάτων (Amazon Blue, Denim Blue Bursting Blue, Mussel Blue και Luminous Sand), καινούργιων ταπετσαριών για το εσωτερικό και διακοσμητικών επιφανειών αλουμινίου. 

Θυμίζουμε πως τα Volvo V40 και V40 Cross Country, τα οποία ανανεώθηκαν πρόσφατα, είναι σταθερά στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα ανανεωμένα V40 και V40 Cross Country


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης