Υπέροχο το νέο σπορ κάθισμα της Opel

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 20:21
Υπέροχο το νέο σπορ κάθισμα της Opel

Άριστη πλευρική στήριξη, άνεση στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, εξαερισμός, θέρμανση, λειτουργία μασάζ και ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια.

Το νέο σπορ κάθισμα της Opel Performance, ειδικά προσαρμοσμένο για το Insignia GSi, ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Πιστοποιημένο από το AGR, εξοπλίζεται με τα πλέον προηγμένα χαρακτηριστικά, περιλαμβάνοντας ψηλή πλάτη με ενσωματωμένο προσκέφαλο και διαδρομή της ζώνης στο ύψος του ώμου.

Περιγράφεται ως ένα καθαρόαιμο σπορ κάθισμα. Το μήκος, το βάθος, η έδρα και η γωνία της πλάτης ρυθμίζονται ηλεκτρικά. Τα μαξιλάρια της οσφυϊκής υποστήριξης τεσσάρων κατευθύνσεων μαζί με τα προσαρμοζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια ενεργοποιούνται επίσης ηλεκτρικά. Ο εξαερισμός και η θέρμανση ενσωματώνονται στην έδρα και την πλάτη, με τους ιμάντες ώμου να θυμίζουν αεραγωγούς.

Η βασική δομή του καθίσματος performance προέρχεται από την Opel, ενώ τα κύρια ατσάλινα εξαρτήματα είναι προϊόντα του εργοστασίου του Kaiserslautern. Όσο για το βάρος, παρά την πληθώρα λειτουργιών, περιορίζεται στα 26 κιλά.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο premium δερμάτινους συνδυασμούς, ενώ ένα διακριτικό λογότυπο GSi κοσμεί την πλάτη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 20:21