Από τις θρυλικές εγκαταστάσεις της Rolls-Royce, ξεκινούν το ταξίδι τους για τις πέντε γωνιές του πλανήτη ορισμένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα. Η παρουσία τους, συμβολίζει την ύψιστη πολυτέλεια και επιτυχία, ενώ η λάμψη και η κομψότητα παραμένουν αμετάβλητες, βασικές αξίες από την ίδρυση της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Wraith αποτελεί ένα από τα οχήματα-κοσμήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης. Ένα αψεγάδιαστο τετράτροχο που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ορισμένοι ωστόσο, επιθυμούν κάτι πιο ιδιαίτερο και εξατομικευμένο και δεν διστάζουν να ξοδέψουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να το αποκτήσουν.

Για όλους αυτούς υπάρχουν οι βελτιωτικοί οίκοι, όπως αυτός της Ares Design. Η αυστριακή εταιρεία με έδρα τη Βιέννη, ανέλαβε να τροποποιήσει το βρετανικό premium coupe με το αποτέλεσμα να συναρπάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί του οίκου έβαλαν νέους προφυλακτήρες, γρίλια από carbon στη μάσκα, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη επίσης από carbon, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, διπλές απολήξεις της εξάτμισης από τιτάνιο και ζάντες ελαφρού κράματος 22 και 23 ιντσών.

Στο εσωτερικό, το σπορ τιμόνι, οι δερμάτινες επενδύσεις από δέρμα υψηλής ποιότητας σε καφέ απόχρωση, οι λευκές ραφές και τα carbon διακοσμητικά σε όλο το ταμπλό και τις πόρτες, συνδυάζονται άψογα.

Ο V12 6.6 twin turbo κινητήρας, χάρη στις αναβαθμίσεις αποδίδει 700 ίππους, με τα 0-100 να έρχονται σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα. Όσο για την τιμή, ο οίκος που ανήκει στον Dany Bahar, πρώην CEO της Lotus, δεν αναφέρει το παραμικρό. Αυτό όμως, ελάχιστη σημασία έχει για τους πάμπλουτους σεΐχηδες του Ντουμπάι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

       

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης