Διαθέσιμο προς παραγγελία είναι το πρόσφατα ανανεωμένο compact crossover της ιαπωνικής φίρμας, με τις τιμές στη χώρα μας να ξεκινούν από 16.030 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SX4 S-Cross συνεχίζει τη επιτυχημένη εμπορική πορεία στην αγορά, έχοντας φρεσκαριστεί σε κάθε τμήμα, από την εξωτερική εμφάνιση έως τα μηχανικά μέρη. Στο εσωτερικό δεσπόζει η νέα οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να ελέγχει κάθε λειτουργία.

Σύμφωνα με τη Suzuki, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες του ταμπλό είναι πιο ποιοτικά, με τα διακοσμητικά piano black, τα φιλέτα αλουμινίου και τις επενδύσεις σε καθίσματα και πόρτες να ανεβάζουν επίπεδο το SX4 S-Cross. Πλουσιότερος είναι και ο εξοπλισμός, με τις ανώτερες εκδόσεις να διαθέτουν ενεργό cruise control, Radar Brake Support (RBS) και άλλα συστήματα υποβοήθησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, στη βάση της γκάμας είναι ο τρικύλινδρος 1.0 Boosterjet απόδοσης 112 ίππων και 170 Nm ροπής, με τον 1.4 turbo των 140 ίππων και 220 Nm να βρίσκεται στην κορυφή. Ο πρώτος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και ο δεύτερος με χειροκίνητο εξάρι ή το αυτόματο DCT. Στους diesel η μόνη επιλογή είναι ο 1.6 λίτρου των 120 ίππων και 320 ίππων. Η κίνηση μεταφέρεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης ALLGRIP AWD.

Οι βασικές εκδόσεις με τον 1.0 Boosterjet είναι προσθιοκίνητες και οι τιμές ξεκινούν από 16.030 ευρώ. Το SX4 S-Cross 1.4 turbo εκκινεί από τα €20.250, ενώ οι εκδόσεις diesel από €21.770. Αξίζει να σημειώσουμε πως, το μοντέλο προσφέρεται με εγγύηση πέντε ετών ή 100.000 χλμ. για τα μηχανικά μέρη.

Δείτε εδώ τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό και τις τιμές του SX4 S-Cross

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης