Η Jeep υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach volley MASTERS 2022

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, 16:43
Η Jeep υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach volley MASTERS 2022

To επίσημο δίκτυο διανομέων της Jeep, υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach volley MASTERS 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο τεσσάρων μεγάλων πόλεων.

Μαζί με τα νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Jeep, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyφέρνει στα κέντρα των πόλεων το εντυπωσιακό άθλημα που όλοι έχουμε συνδέσει με τις παραλίες, τονίζοντας τη σημαντικότητα της άθλησης, αλλά και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

Το Beach Volley MASTERS 2022 περιλαμβάνει τέσσερις διοργανώσεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αγ. Νικόλαο Κρήτης. Πρώτη στάση θα γίνει στην Αθήνα από τις 2 έως 5 Ιουνίου, και συγκεκριμένα στην πλατεία συντάγματος, με ελεύθερη παρακολούθηση για το κοινό.

Επόμενες πόλεις είναι η Θεσσαλονίκη (16-19/6) και η Ξάνθη (14-17/7), με τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη (29-31/7) να ολοκληρώνει τη σειρά των αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2022 περιλαμβάνει τα:

•    Athens Golden Cup: Πλατεία Συντάγματος, 2-5 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Jeep, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ
•    Thessaloniki Grand Slam: Πλατεία Αριστοτέλους, 16-19 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Jeep,                           Σφακιανάκης  ΑΕΒΕ
•    Xanthi Masters: Κεντρική Πλατεία, 14-17 Ιουλίου, με την υποστήριξη της Jeep, Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ
•    Xanthi Masters: Κεντρική Πλατεία, 14-17 Ιουλίου, με την υποστήριξη της Jeep, Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά την εξηλεκτρισμένη γκάμα της Jeep, η οποία περιλαμβάνει τα  Renegade, Compass και Wrangler, μοντέλα που αξιοποιούν το υβριδικό σύστημα e-Hybrid ή το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe. Κύριος στόχος της μάρκας μέχρι το τέλος της δεκαετίας, είναι με το πλάνο «Zero Emission Freedom», να καταφέρει το σύνολο των πωλήσεων της στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, 16:43