Την πλέον εντυπωσιακή έκδοση του Astra, με ένα μοναδικό πακέτο εξοπλισμού που θα συναρπάσει τους φίλους του ποδοσφαίρου, παρουσίασε η Opel.

H νέα έκδοση ονομάζεται «Copacabana» και σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλου που θα γίνει στη Βραζιλία. Είναι εμπνευσμένη από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και ειδικότερα το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξωτερικά, ξεχωρίζει για τη βραζιλιάνικη σημαία στην οροφή, τους φοίνικες και τις «χορευτικές» γραμμές στις πόρτες. Το εσωτερικό είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, με τους σχεδιαστές να επεξεργάζονται το αυθεντικό γρασίδι του διάσημου Maracana Stadium και τους χώρους για τα πόδια να είναι γεμάτοι με τη λεπτή άμμο της Copacabana – της παραλίας που χάρισε στο Astra το όνομά του.

Επιπλέον, κάθε έκδοση συνοδεύεται από ένα ζευγάρι σανδάλια. Ηχώντας σε ρυθμούς Samba ή Vuvuzela, η κόρνα δημιουργεί αληθινή ατμόσφαιρα σταδίου, όπως και το μηχάνημα που φτιάχνει παγωμένα κοκτέιλ Καϊπιρίνια – χωρίς αλκοόλ ασφαλώς.

Κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας του «ιερού» χλοοτάπητα, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο νέος βενζινοκινητήρας 1.6 Turbo των 200 ίππων. Όσο για την τιμή του… κρατηθείτε! Κοστίζει 24.444,44 ευρώ και βρίσκεται από σήμερα 1η Απριλίου σε όλες τις Εκθέσεις Διανομέων Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν πάτε να το δείτε και να το αγοράσετε… ατυχήσατε! Πρόκειται για ένα επιτυχημένο πρωταπριλιάτικο ψέμα της Opel.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης