Η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Μαραθώνα είχε ως αποτέλεσμα να Ο Παντελής Πατέλοςκαταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι του Παντελή Πατέλου. Ο δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου που έχει αφήσει την σφραγίδα του σε όλα τα γνωστά περιοδικά αυτοκινήτου ζούσε με την μητέρα του στην ιδιόκτητη κατοικία τους και από τη μία στιγμή στην άλλη έμεινε στο δρόμο χωρίς… τίποτα.

Χαρακτηριστικά μάλιστα έγραψε στην σελίδα του στο Facebook: «Το μόνο που σώθηκε είναι τα ρούχα που φορούσα εγώ κ η μάνα μου και ο σκύλος, που μισοκαψαλισμένος ήταν εκεί στην πόρτα να με περιμένει όπως πάντα. Δεν έμεινε τίποτα λέω. ΤΙΠΟΤΕ. Όλα στάχτη, ακόμα και το ποδήλατο… Πως να καταπιείς αυτό το ποτήρι; ΠΩΣ;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά το περιστατικό, οι φίλοι του Παντελή ενεργοποιήθηκαν θέλοντας να τον βοηθήσουν άμεσα. Γι’ αυτό το λόγο ενεργοποιήθηκε ένας παλιός, μηδενικός λογαριασμός στην Alpha Bank  στον οποίο μέχρι και τις 14/8 μπορούν όσοι το επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα για τον σκοπό αυτό. Το IBAN του λογαριασμού είναι: GR 04 0140 1490 1490 0210 1088 008, στο όνομα Πετρουνέας Ευστράτιος του Ιωάννη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης