Η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της νέας γενιάς του best seller μοντέλου της Opel είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στη χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Corsa-e τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό σύνολο απόδοσης 136 ίππων και 260 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 8,1 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα.

Η αυτονομία αγγίζει τα 330 χιλιόμετρα, με την μπαταρία χωρητικότητας 50 kWh να φορτίζει σε ποσοστό 80% μέσω ταχυφορτιστή σε 30 λεπτά. Το αυτοκίνητο υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης, δηλαδή μέσω καλωδίου, επιτοίχιου πίνακα ή ταχυφορτιστή, και η μπαταρία καλύπτεται από οκταετή εγγύηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός μπορεί να ελέγχει την κατάσταση φόρτισης από το κινητό του τηλέφωνο χάρη στην εφαρμογή «myOpel». Επίσης, έχει στη διάθεσή του τρία προγράμματα οδήγησης (Normal, Eco και Sport).

Οι τιμές του Corsa-e ξεκινούν από 29.890 ευρώ, με το πακέτο «Safety Pack», το οποίο περιλαμβάνει τα συστήματα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, ειδοποίησης κόπωσης οδηγού, speed limiter, αισθητήρα αποφυγής σύγκρουσης και ανίχνευσης πεζών, να ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

Το Radar Pack με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, καθώς και το Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop and Go είναι στα έξτρα και κοστίζει 650 ευρώ. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται, επίσης, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες (€700), φώτα Matrix LED (€700), ζάντες αλουμινίου 17″ (€950), τριφασικός on-board φορτιστής 11kW (€900), δερμάτινο σαλόνι (€1750), πανοραμική ηλιοροφή (€900).

Αναλυτικά οι τιμές του Corsa-e

Corsa-e-Selection: €29.890
Corsa-e-Edition: €31.900
Corsa-e-Elegance: €32.900

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης