Η νέα γενιά της 5άρας βρίσκεται στη διαδικασία της εξέλιξης, με τη βαυαρική φίρμα να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το καμουφλαρισμένο αμάξωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 5 Series είναι αυτή τη στιγμή το παλαιότερο μοντέλο στην γκάμα BMW, καθώς βρίσκεται στην αγορά από το 2010. Το καινούργιο αυτοκίνητο με κωδικό G30 αναμένεται να παρουσιαστεί είτε στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, είτε σε αυτή του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2017.

Θα διακρίνεται για τις high tech τεχνολογίες, με την εταιρεία να αναφέρει πως είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σκάνερ για τον έλεγχο ποιότητας. Πρόκειται για μια καινοτομία της BMW, μια πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία που μετρά με ακρίβεια χιλιοστού κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρομποτικοί βραχιόνες σκανάρουν το αμάξωμα, δημιουργώντας ένα 3D μοντέλο που επιτρέπει στους μηχανικούς να διαπιστώσουν οποιαδήποτε παρέκκλιση  σε πρώιμο στάδιο και να διορθώσουν την παραμικρή ατέλεια. Με αυτό τον τρόπο, οι Βαυαροί θα μπορέσουν να κατασκευάσουν ένα αψεγάδιαστο όχημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης