Ο διάσημος παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Jeremy Clarkson, είχε μία πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ισπανίας.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του σε ισπανικό θέρετρο, ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής The Grand Tour, εμφάνισε υψηλό πυρετό και βήχα. Όπως αποκάλυψε στους Sunday Times, αρχικά δεν έδωσε σημασία στα συμπτώματα, ωστόσο, έπειτα από τρεις μέρες είχε έντονους σπασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από βαριάς μορφής πνευμονία και ξεκίνησαν θεραπεία, ζητώντας του να διακόψει τις κακές συνήθειες. Σύμφωνα με τον Clarkson, η κατάστασή του ήταν τόσο άσχημη που ο επικεφαλής ιατρός, έκανε λόγο ακόμη και για κίνδυνο της ζωής του.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τον 57χρονο Βρετανό, ο οποίος ανέβασε και μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα σωληνάκια στο δεξί του χέρι. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους συνεργάτες και φίλους του, James May και Richard Hammond, λέγοντας ότι το φετινό καλοκαίρι, μόνο ο πρώτος λειτούργησε σαν αυθεντικό μέλος του Grand Tour.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης