Λίγο πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του αμερικανικού sportcar, η Chevrolet έκανε την έκπληξη, παρουσιάζοντας μία ειδική έκδοση της τωρινής Corvette.

Η συγκεκριμένη έκδοση πιθανότατα είναι και η τελευταία Corvette που θα δούμε στην Ευρώπη, όπως προκύπτει από τον χαρακτηρισμό «Final Edition» δίπλα στο όνομα The Ultimate C7, αν και η εταιρεία δεν το ξεκαθαρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική έκδοση θα προσφέρεται ως Grand Sport και Z06, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των χρωμάτων «Ceramic Matrix Gray Metallic» και «Sebring Orange Tintcoat Metallic». Ο εξοπλισμός είναι πλουσιότατος, περιλαμβάνοντας από carbon-κεραμικά της Brembo έως μαύρες γυαλιστερές ζάντες και ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις Nappa και σουέτ, τα σπορ καθίσματα και τα αποκλειστικά διακοσμητικά. Η Chevrolet ανακοίνωσε ήδη τις τιμές σε ορισμένες αγορές, με την Ultimate C7 Grand Sport να κοστίζει στη Γερμανία 116.500 ευρώ και την The Ultimate C7 Z06 €139.500. Στην Ελβετία, το κόστος ορίστηκε στα 130.000 και 153.200 φράγκα, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης