Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι παράνομες κόντρες σε δημόσιους δρόμους, είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει εδώ και δεκαετίες, από όταν τα αυτοκίνητα άρχισαν να αποδίδουν αρκετούς ίππους. Όμως το τελευταίο διάστημα αυτή η επικίνδυνη δραστηριότητα έχει όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα καθώς πολλοί επιλέγουν να τρέξουν σε μία κόντρα για να ανεβάσουν το βίντεο σε κάποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να το πούμε πιο απλά, πεθαίνει κόσμος που δεν φταίει, ώστε μερικοί να πάρουν τα likes που θέλουν στο ίντερνετ. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που τρέχουν για κάποιο χρηματικό πρόστιμο ή για την έξαψη, όμως οι dashcam και τα social έχουν εκτοξεύσει το φαινόμενο σε νέα επίπεδα. 

Η συγκεκριμένη κόντρα έλαβε χώρα στο Τέξας, ανάμεσα σε μια Chevrolet Corvette C7 και μια Ford Mustang. Τα πλάνα κατέγραψε η dashcam ενός αυτοκινήτου που από θαύμα γλύτωσε τη σύγκρουση. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα δύο οχήματα κινούνται στον αυτοκινητόδρομο με τεράστια ταχύτητα όταν η Mustang (της οποίας τα φώτα φρένων δεν άναψαν καθόλου που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν επιχείρησε καν να μειώσει ταχύτητα) χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω σε ένα όχημα που κινούταν πιο αργά στη δεξιά λωρίδα. Η σύγκρουση ήταν τέτοια που το Ford έπεσε στο πλάι πάνω στην Corvette και την έστειλε στα διαχωριστικά του δρόμου, ενώ φαίνεται πως ένα από τα οχήματα έπιασε και φωτιά. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός της Mustang συνελήφθη, της Corvette τραυματίστηκε ελαφρά ενώ ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης