Τιμητική διάκριση απέσπασε η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Audi VW και Bentley, ατά τη διάρκεια εκδήλωσης και απονομής των βραβείων Corporate Superbrands Greece 2011 – 2012. Σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που αναδείχθηκαν μέσα από αξιολόγηση κριτικής επιτροπής και δημοσκόπηση κοινής γνώμης.

Βραβείο απονεμήθηκε στην Kosmocar A.E. η οποία ανακηρύχθηκε κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα για το 2011 – 2012 στα πλαίσια του Θεσμού των Superbrands  που πραγματοποιείται στη χώρα μας για τέταρτη φορά. Στο πλαίσιο των Corporate Superbrands, αξιολογήθηκαν περί τις 3.000 εταιρικές επωνυμίες από κριτική επιτροπή και το 20% προκρίθηκε και αξιολογήθηκε σε τελική φάση από κριτική επιτροπή, ευρύ κοινό και εκπροσώπους επιχειρήσεων με βάση κριτήρια όπως, αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και δύναμη φήμης, αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Στη φωτογραφία ο Χρήστος Σκαφίδας Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και οικονομικός διευθυντής της Kosmocar παραλαμβάνει το βραβείο από την Ξένια Κούρτογλoυ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Focus Bari

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης