Τον πολυπόθητο τίτλο «Tire Manufacturer of the Year 2017» κατέκτησε η Continental AG από τη βρετανική εμπορική επιθεώρηση «Tire Technology International», στο πλαίσιο της έκθεσης Tire Technology Expo, στο Ανόβερο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία από τις υψηλότερες διακρίσεις που μπορεί να λάβει ένας κατασκευαστής ελαστικών. Η αρμόδια επιτροπή του θεσμού που αποτελείται από 27 ειδικούς από Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Ινδία, αναγνώρισε τις επενδύσεις της Continental στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης, Δοκιμών και Εξοπλισμού Παραγωγής.

Οι κριτές εγκωμίασαν την εταιρεία για το πρωτοποριακό Κέντρο Τεχνολογίας Υψηλών Επιδόσεων στο Korbach, τη βιομηχανική παραγωγή ελαστικών από ρίζες πικραλίδας, τη λειτουργία του κέντρου R&D για ελαστικά αγροτικών μηχανημάτων και την επέκταση της παραγωγής ελαστικών ια φορτηγά, στο Otrokovice στην Τσεχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Continental αποτελεί τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή ελαστικών διεθνώς. Το 2016 πούλησε περισσότερα από 150.000.000 ελαστικά σε όλο τον κόσμο, αξίας άνω των 10 δις ευρώ. Παράλληλα, ο όμιλος περιλαμβάνεται στους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων αυτοκίνησης (συστημάτων πέδησης, συστημάτων και εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης, πλαισίων, οργάνων αυτοκινήτου, συστημάτων ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και ελαστομερών υλικών), απασχολώντας 218.000 εργαζόμενους σε 55 χώρες.

Δείτε εδώ όλα τα νέα ελαστικά της Continental


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης