Τη λιμουζίνα του μέλλοντος, ένα φουτουριστικό concept που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των υπερ-πολυτελών οχημάτων, παρουσίασε η Rolls-Royce.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To 103EX Vision Next είναι το πιο καινοτόμο σχεδιαστικά αυτοκίνητο στην ιστορία της βρετανικής φίρμας. Ξεπερνά οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ από την RR, με το design θαρρείς και έχει ξεπηδήσει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το τμήμα σχεδιασμού υπερέβαλε εαυτόν, δημιουργώντας κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, αγγίζοντας την τελειότητα. 

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία «Personal Vision», η Rolls-Royce δίνει μια γεύση για το τι θα δούμε σε επίπεδο προσωπικής και εξατομικευμένης υπηρεσίας την επόμενη δεκαετία. Οι υποψήφιοι αγοραστές της RR θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα γούστα τους, να το εξοπλίσουν με οτιδήποτε επιθυμούν, τοποθετώντας τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, τα πάντα μέσα στην καμπίνα είναι χειροποίητα, λιτά και απέριττα. Το δαχτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη δίνει το έναυσμα για μια μοναδική εμπειρία. Οδηγός και συνεπιβάτες νιώθουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους, με το αυτοκίνητο να αναλαμβάνει πλήρως την κίνηση χάρη στο προηγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Η εικονική βοηθός «Eleanor» υπηρετεί πιστά τους επιβάτες, σαν ένας άλλος σοφέρ.

Η RR βάφτισε την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης «Eleanor», σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις αρετές του πρωτότυπου οχήματος, να προσδώσει ψυχή στο δημιούργημά της και να αποδείξει ότι παραμένει ο ηγέτης στην κατηγορία των πολυτελών προτάσεων.

Φυσικά, το 103ΕΧ είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. Για την κίνηση φροντίζουν δύο ηλεκτροκινητήρες που είναι τοποθετημένοι στον πίσω άξονα, με το εμπρός τμήμα να χρησιμοποιείται και ως χώρος αποθήκευσης.   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης