Οι κορυφαίοι και πιο ακριβοπληρωμένοι Βρετανοί παρουσιαστές επιστρέφουν στις 18 Νοεμβρίου στη μικρή οθόνη, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Amazon prime.  

Η νέα εκπομπή ονομάζεται «The Grand Tour» και έχει το μεγαλύτερο κόστος σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May ετοιμάζουν με την πολυμελή ομάδα παραγωγής ένα απίστευτο σόου, κάτι το οποίο δεν έχει δει ούτε έχει φανταστεί κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ, με το αποτέλεσμα να συναρπάζει. Οι τρεις πρωταγωνιστές και οι συνεργάτες τους έχουν ετοιμάσει μια σειρά από εκπληκτικά σενάρια, με αναφορές στον James Bond και στο mission impossible με τον Tom Cruise, γυρίσματα με στρατιωτικά ελικόπτερα, άρματα μάχης, καμήλες, εκρήξεις, jet ski, ακόμα και καράβια στην έρημο!

Από το «The Grand Tour» δεν λείπουν τα υπέροχα αυτοκίνητα, αν και αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η χημεία των τριών παρουσιαστών, τα πλάνα, οι εικόνες, το ιδιαίτερο χιούμορ και η σκηνοθεσία είναι τα μαγικά συστατικά της επιτυχίας. Η εκπομπή αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και να γεμίσει με εκατομμύρια τα ταμεία του Amazon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προσδοκίες από το άκρως επιτυχημένο τρίο είναι πολύ μεγάλες, ωστόσο αυτό που περιμένουν όλοι είναι οι «καυτές» ατάκες τους. Θυμίζουμε πως το Amazon τους έχει δώσει το ελεύθερο να κάνουν και να λένε ό,τι θέλουν, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αυτό, δηλαδή, που πάντα ήθελαν από το BBC ο Clarskon και η παρέα του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης