Πυρετωδώς εργάζονται αυτή την περίοδο οι μηχανικοί της βρετανικής φίρμας, μελετώντας και αναλύοντας όλα τα δεδομένα και τους αριθμούς του νέου μοντέλου που ετοιμάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο SUV της Bentley θα είναι το πιο πολυτελές και ισχυρό αυτοκίνητο της κατηγορίας, ξεπερνώντας σε επιδόσεις όλους τους ανταγωνιστές, από την BMW X5M έως την Porsche Cayenne Turbo S και το Range Rover Sport SVR.

Αυτή την περίοδο το αυτοκίνητο δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες, με το φωτογραφικό φακό να το εντοπίζει σε κάποια ορεινή διαδρομή της Βρετανίας. Παρά το καμουφλαρισμένο αμάξωμα, διακρίνονται ορισμένα σημεία, όπως η μεγάλη μάσκα εμπρός, το μυώδες πίσω τμήμα με τις διπλές απολήξεις, οι τροχοί και πτέρυγα στην οροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο SUV θα παρουσιαστεί το 2015, με την εμπορική του διάθεση να ξεκινά έναν χρόνο μετά. Τροφοδοτείται από ένα V8 4.0 TFSI κινητήρα, ένα V8 4.2 TDI και τον θηριώδη W12 6.0 λίτρων με ισχύ άνω των 600 ίππων και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 322 χλμ./ώρα.

Επίσης, θα υπάρξει και μια plug-in υβριδική έκδοση, η οποία αναμένεται να καλύψει το 30% των συνολικών πωλήσεων του μοντέλου. Να σημειώσουμε ότι η Bentley έχει λάβει ήδη 2.000 προ-παραγγελίες για το πολυτελές SUV.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης