Η Αγγλία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που ανακοίνωσε την έναρξη παραγγελιών του καινούριου Range Rover Sport, με τις τιμές να ξεκινούν από 51.500 λίρες (61.090 ευρώ) για τη βασική έκδοση TDV6 SE με τους 258 ίππους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βρετανικό SUV είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες, τους τρίλιτρους TDV6 και SDV6 καθώς και τον V8 5.0 λίτρων, έχοντας αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα stop/start. Ο βασικός εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, φώτα xenon, διζωνικό κλιματισμό, αερανάρτηση, ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ, σύστημα πλοήγησης HD και πολλά ακόμα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές, έχουν να επιλέξουν μεταξύ 17 εξωτερικών χρωμάτων, 11 για το εσωτερικό, τέσσερα φινιρίσματα αλουμινίου, επτά σχέδια ζαντών και τρείς αποχρώσεις οροφής.  Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα (SE, HSE, HSE Dynamic και Autobiography Dynamic), με όλες τις εκδόσεις είναι 4Χ4, διαθέτοντας και το σύστημα «Terrain Response 2» το οποίο σκανάρει το έδαφος και συντονίζει την τετρακίνηση και τα ηλεκτρονικά συστήματα ευστάθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης