Το καινούργιο SUV της κορεατικής φίρμας βρίσκεται προ των πυλών, με το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά να έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.
   

Το νέο Rexton, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα τον περασμένο Μάρτιο, κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, χάρη στην επιβλητική εμφάνιση, τη σχεδίαση, το τεχνολογικό πακέτο και την ποιότητά του. Πρόσφατα, η ναυαρχίδα της SsangYong απέσπασε το βραβείο εργονομίας, αποδεικνύοντας τα βήματα προόδου που έχει κάνει η εταιρεία σε όλους τους τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο θεσμό του Ινστιτούτου Εργονομίας της Κορέας, μέσω του οποίου αξιολογούνται όλα τα καινούργια προϊόντα σε συγκεκριμένους τομείς: φιλικότητα του προϊόντος, αποτελεσματικότητα, χρηστικότητα, απτή ποιότητα, ασφάλεια, φιλικότητα προς το περιβάλλον και κόστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προκειμένη περίπτωση, το Rexton βραβεύτηκε για την απτή ποιότητα των υλικών του, τον ολοκληρωμένο προϊοντικό του χαρακτήρα, τη διαφοροποιημένη (από τον ανταγωνισμό) φιλοσοφία εξέλιξης, αλλά και την εργονομικά σχεδιαστική του τεχνολογία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης