Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Porsche διοργανώνει μαθήματα οδήγησης κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες στο Ροβανιέμι της Φιλανδίας. Πρόκειται για το «Winter Driving Experience», το οποίο διεξάγεται στη παγωμένη λίμνη Pasasjärvi, με όλα τα μοντέλα της γκάμας.

Το  πρώτο event της φετινής χρονιάς, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες με τη συμμετοχή εκατοντάδων φίλων της Porsche από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να μάθουν να οδηγούν με ασφάλεια στο χιόνι και στον πάγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει τρία επίπεδα εκπαίδευσης (Precision- Ακρίβεια, Performance-Επιδόσεις και Master-Ανώτατο Επίπεδο Ικανοτήτων). Οι επαγγελματίες εκπαιδευτές, μαθαίνουν στους συμμετέχοντες να ελέγχουν το αυτοκίνητο σε ολισθηρές επιφάνειες, να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με ασφάλεια πάνω στον πάγο, ακόμα και οδηγούν με αγωνιστικές προδιαγραφές.

Στο στάδιο Master, οι συμμετέχοντες –αφού έχουν περάσει τα άλλα δύο – μαθαίνουν πώς να χειρίζονται σωστά το τιμόνι και τα φρένα μέσα στην αγωνιστική πίστα πάγου, πώς να αντιδρούν στις μετατοπίσεις φορτίου, αλλά και να ντριφτάρουν με ταχύτητα και ασφάλεια στις στροφές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης