Η συνεργασία της Chrysler με τον όμιλο Fiat Group Automobiles άλλαξε τα δεδομένα σε πολλά πράγματα, αλλά και την ίδια την γκάμα των μοντέλων της Fiat. Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας είναι το Fiat Freemont, ένα πολυτελές πολυχρηστικό SUV, το οποίο είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. Το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν όχι μόνο ένα απλό SUV αλλά και ένα πολυχρηστικό όχημα που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί ακόμα και 7 επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβλητική σχεδίαση για το ολοκαίνουργιο και 7θέσιο Fiat Freemont

Το Freemont είναι ένα ογκώδες αυτοκίνητο με μήκος 4,88 μέτρα, εφοδιασμένο με πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Ο χώρος για τους επιβάτες έχει σύγχρονο ντιζάιν και υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ οι τρεις σειρές καθισμάτων προσφέρουν 32 διαφορετικές διαμορφώσεις. Στα ξεχωριστά γνωρίσματα του εσωτερικού περιλαμβάνεται και το οδηγοκεντρικό ταμπλό, ενώ χαρακτηριστικό πολυτέλειας και λειτουργικότητας είναι η κεντρική κονσόλα με την οθόνη αφής των 8,4 ιντσών. Το Fiat Freemont έχει λάβει πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών ασφάλειας EuroNCAP και διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό του όλα τα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαία η ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του Freemont

Το ιταλοαμερικανικό μοντέλο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, που χρησιμοποιούν τον δίλιτρο diesel MultiJet II των 170 ίππων. Η πρώτη (Urban) είναι προσθιοκίνητη με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και η δεύτερη έκδοση (Lounge) διαθέτει σύστημα ενεργής τετρακίνησης, ενώ εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Η προτεινόμενη αρχική τιμή του Freemont ξεκινά από 28.600 ευρώ με απόσυρση και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος, η οποία ισχύει και για αγορές τοις μετρητοίς, καθώς και για αγορές με χρηματοδότηση μέσω FGA Bank και επιτόκιο 5,25%.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης