Τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα, η ρωσική εταιρεία που ανήκει πλέον στον όμιλο Renault-Nissan, έβαλε στη γραμμή παραγωγής το νέο compact crossover μοντέλο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lada μπαίνει σε μια νέα εποχή, παρουσιάζοντας μετά το Vesta (μικρό sedan) και το XRAY, το οποίο βασίζεται στο άκρως επιτυχημένο Dacia Sandero.  Η κατασκευή του αυτοκινήτου γίνεται στις εγκαταστάσεις της Avtovaz, με την εμπορική διάθεση να ξεκινά από την τοπική αγορά στις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Θα προσφέρεται με ένα τετρακύλινδρο κινητήρα 1.6 λίτρου σε δύο εκδόσεις ισχύος (106 και 114 ίππους), με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων. Επίσης, υπάρχει και ένας 1.800 κ.εκ. που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών,  αυτόματος κλιματισμός, cruise control, κάμερα οπισθοπορείας και δερμάτινες επενδύσεις στις πιο ακριβές εκδόσεις. Όσο για τις τιμές, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, θα κυμαίνονται από 7.000 έως 8.500 ευρώ, περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης